CAFETARIA CHI

CAFETARIA CHI Heerlijk eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 608 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria Chi. Meer weten? Ontdek meer

9 mei 2022 om 11:06 Ze waren 30 minuten te laat En het is al paar keer gebeurd Maar ze hebben lekker patat
6 mei 2022 om 19:51 Heerlijke zelfgemaakte patat. Goed warm bij bezorgen. Optie zo snel mogelijk gekozen. Na plaatsen van de bestelling stond er een uur wachttijd maar al na 20 min ging de bel. Hier ga ik vaker bestellen.
6 mei 2022 om 6:59 Eten was raai en koud
30 apr 2022 om 17:12 Chi heeft het lekkerste patat, huisgemaakt en vers. Frikandellen waren ook erg lekker. Het bezorgtijd was ook heel erg snel! Ik ga hier vaker bestellen.
27 apr 2022 om 21:33 Meer dan 2 uur moeten wachten waarna het als bezorgd was gemeld terwijl het nooit is aangekomen
27 apr 2022 om 21:11 totaal geen bestelling ontvangen
8 apr 2022 om 22:49 Prima!
7 apr 2022 om 11:38 Zoals altijd stelde Cafetaria Chi niet teleur. We bestellen hier wel vaker en het is altijd van de juiste stabiele kwaliteit. Het eten goed warm, de friet krokant en de bezorging on point. Al met al heel leuk eten!
5 apr 2022 om 21:59 The hamburger were inedible. The Fries with Ketchup came in a bag. The Ketchup soaked through the bag. Difficult to see how anyone could have thought this is the appropriate way to pack ketchup.
2 apr 2022 om 21:42 Heerlijk warm, was prima!
1 apr 2022 om 23:40 De patat was helemaal ingesmeerd met saus, er was geen frietje over die zonder saus was. Misschien voortaan dit in een los bakje doen zodat je zelf kan kiezen hoeveel je wilt?
31 mrt 2022 om 20:41 uitstekend en lekker