CAFETARIA CHI

CAFETARIA CHI Heerlijk eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 300 beoordelingen
5 dec 2019 om 16:08 We hebben heerlijk gegeten. Vriendelijke bezorging. En goed eten
27 nov 2019 om 21:35 na ruim een uur wachten gebeld, daar werd beloofd binnen 20 minuten te bezorgen. Echter na 30 min weer moeten bellen waar het bleef... slechte service, goed eten
22 nov 2019 om 23:04 Het duurde 2 uur en een kwartier voordat het eten wat we hadden besteld werd bezorgd. Erg jammer! Het eten zelf is namelijk wel een aanrader.
22 nov 2019 om 21:58 Vrijdag 22 november hebben wij een bestelling geplaatst bij cafetaria Chi. Na meer dan 2 uur gewacht te hebben en 2 onduidelijke telefoontjes verder hebben wij helaas alleen vette friet gekregen wat overduidelijk gebakken is in veel te oud vet.
22 nov 2019 om 20:39 Bestelling duurt al meer dan 2 uur om te worden bezorgd. 3x gebeld en ze zeggen steeds dat het er bijna is maar vooralsnog niks gekregen. Waardeloos
17 nov 2019 om 20:58 Eten was 2 uur te laat maar kreeg het vervolgens gratis (!). heel netjes!
16 nov 2019 om 21:58 goed eten! aardig personeel
11 nov 2019 om 9:42 Om 1800 besteld, om 1930 bezorgd. De app van thuisbezorgd zei steeds dat de bestelling er bijna was, en melde om 1915 dat het al bezorgd was. Toen belde ik, kreeg ik te horen dat de bezorger bijna zou gaan vertrekken. Mijn vorige ervaringen waren wel goed
10 nov 2019 om 19:35 Goeie service, lekker eten en vriendelijke bezorging. De moeite waard
2 nov 2019 om 20:18 Toppie! Alleen de bezorging duurde lang. Maar t eten was heerlijk.
2 nov 2019 om 20:02 altijd super
28 okt 2019 om 18:37 top eten en lieve bezorgster!!